Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Potovalnica zavesti delovanja | 15. 6. 2024 ob 9h – Nova skupina

15 junija@09:00 - 21:00

V Potovalnici zavesti delovanja se razkrivajo in odkrivajo skrivnost božanskega vzorca, ki se skriva v nas samih. Zakopan v globinah podzavesti in zapisan v spominskih celicah. Njegov odsev v zunanjem svetu se razkrije v interakciji z drugimi ljudmi. Nezavedne in speče energija v naših čustvih, ki povzročajo zastoj ali oviro v življenju, je dobro preobraziti, očistiti in ozavestiti. S tem življenje postaja bogatejše in kakovostnejše na vseh življenjskih področjih.

V globini naše duše spi skrita neizražena potencialna energija, ki čaka, da se prebudi in izrazi skozi naše edinstveno poslanstvo. Ko začutimo klic svoje duše in se povežemo s svojim resničnim namenom, se začne proces prebujanja in duhovne preobrazbe. Potenciali, ki so dolgo spali, se aktivirajo, sprošča se neizražena potencialna energija, ki ni neka abstraktna sila, ampak izvira iz samega bistva našega bitja. To je glas naše duše, ki končno najde izraz in začne vibrirati v harmoniji z univerzalno energijo.

S prebujanjem duše se neizražena potencialna energija spremeni v aktivno, ustvarjalno moč. Postanemo sooblikovalci svoje usode, izražamo svojo avtentičnost in sodelujemo v večjem plesu univerzuma. To potovanje presega zgolj materialni svet, saj se odvija na globlji, duhovni ravni, kjer se naša duša sreča s kolektivno zavestjo. Začnemo razumevati, da smo vsi povezani, del nečesa večjega, in da vsak naš korak pušča sledi v človeškem obstoju.

Izkušnja PG iz Potovalnice – Srečanje z dušo: » Vsaka delavnica je posebna. Ta je bila posebej transformativna. Ozavestila sem kdo mi jemlje energijo in tudi komu jo jaz. Sem lažja, čutim sebe in svoje telo. Osvobodila sem se nemira in določenega strahu. Sem v svojem stebru, v miru in tišini…. Opazujem življenje. Čustva in zavedanje so intenzivni. Apolonija nas vodi in usmerja, sami pa razrešujemo svoje skrivnosti. Priporočam vsakemu, ki si želi duhovno rasti.«

Ali v svojem življenju zaznavaš, čutiš, da nekaj ni čisto tako, kot si zamisliš in iščeš pravi smisel življenja in svojo pot? Pridruži se na potovanju globokih duhovnih spoznanj, raziskovanj globine duše in odkrivanja neizmernega potenciala, ki presega vsakdanjo resničnost.

Kdaj?

V soboto, 15. junija 2024 ob 9.00

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Prijave so odprte do 10. junija 2024 oziroma do zapolnitve mest. Prijavo pošljite na elektronski naslov: info@apolonia.si

Prispevek: 140 eur.

Prispevek vključuje tudi obroke prehrane.

Če imate kakršnakoli vprašanja, sva vam na voljo preko elektronskega naslova ali telefona Apolonia (070 271 888) in Jasna (040 671 655). 

Apolonia Galanti

Podrobnosti

Datum:
15 junija
Ura:
09:00 - 21:00
Kategoriji Dogodek:
,