Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Šola Mistike in Brezmejnosti – Srečanje z dušo od 17. 11. 2023 do 19. 11. 2023

17/11/2023@14:00 - 19/11/2023@18:00

€310

Novembrska Šola Mistike in Brezmejnosti se seli na čarobno zeleni Kras, kjer nam je odprla svoja vrata Zenja.

V Šoli Mistike in Brezmejnosti se razkrivajo in odkrivajo skrivnosti, ki se skrivajo v nas samih. Zakopane so v globinah podzavesti in zapisane v spominskih celicah. Njihov odsev v zunanjem svetu se pokaže skozi interakcije z drugimi ljudmi. Nezavedno in speče energije v naših čustvih, ki so povzročile zastoj ali oviro v življenju, se preobrazijo in ozavestijo. Življenje postaja bogatejše in kakovostnejše na vseh življenjskih področjih.

Tudi tokrat je vodilo glasba – zvok, ki prodre v globine nezavednega, skritega. S pomočjo zvoka spoznavamo skrivnosti, ki počivajo globoko v notranjem svetu vsakega od nas. Čarobna harmonija popelje k raziskovanju skrivnosti lastne duše, k odkrivanju temnih kotičkov, s katerimi se srečujemo, se jim morda izogibamo ali pa jih do sedaj nismo niti opazili.

Izkušnja Stele v Šoli Mistike in Brezmejnosti: »Nekaj tako preprostega, kot je izgovoriti besede: »Rada se imam.« je postalo moja najgloblja izkušnja. Te tri preproste besede lahko hitro izrečem, kaj pa je takega. »Seveda se imam rada.« sem mislila. A ko se poglobim vase, ko občutim vsako besedo posebej in jih poskusim izraziti iz srca, glasu ni… …, pojavijo se vprašanja: »Ali se imam res rada? Kako pa je, ko se imaš rad? Ali se sploh poznam? Kdo sem jaz?«. Začutim težo v prsnem predelu in prevzame me žalost. Počasi se zavem, s pomočjo ostalih udeležencev ter Apolonie, da igram v življenju vlogo drugih, ki ni moja, da izvira iz predstav drugih. Po ozaveščanju vzorcev, programov, prepričanj ter preobrazbi le teh in soočanju s svojo praznino mi postaja lažje. Najprej zaslišim nežen glas v sebi, ki tiho reče: »Ljubim te.« Ta glas postaja vedno glasnejši in močnejši in občutim lastno vrednost. Takrat glasno zapojem: »Rada se imam!«. Val radosti prežame moje telo. Izrečene besede občutim globoko v svojem notranjem bistvu, tam, kjer se moje srce in duša združita v harmonijo. Zdaj vem, kdo sem.«

Ali v svojem življenju zaznavaš, čutiš, da nekaj ni čisto tako, kot si zamisliš in iščeš pravi smisel življenja in svojo pot? Pridruži se na potovanju globokih duhovnih spoznanj, raziskovanj globine duše in odkrivanja neizmernega potenciala, ki presega vsakdanjo resničnost.

Dovoli zvokom, da vodijo tvojo dušo in te približajo k resnični esenci Biti, da zapoje svojo lastno, edinstveno melodijo ter zapleše ples v ritmu tvoje brezmejne harmonije. 

Kdaj?

Od 17. 11. 2023 do 19. 11. 2023.

Kje?

ZENJA, Dolnje Ležeče 19, Divača.

Več: https://youtu.be/GYurDb019EQ?feature=shared

Prijave so odprte do 10. 11. 2023 oziroma do zapolnitve mest. Prijavo pošljite na elektronski naslov: info@apolonia.si.

Prispevek: 310 eur.

Prispevek vključuje vse aktivnosti po programu, dve nočitvi in vse obroke.

Če imate kakršnakoli vprašanja sva vam na voljo preko info@apolonia.si ali telefona Apolonia (070 271 888) in Jasna (040 671 655).

Blagoslavljam vsak tvoj dan,

Apolonia Galanti

Details

Start:
17/11/2023@14:00
End:
19/11/2023@18:00
Cost:
€310
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://zenja.si

Organizer

Apolonia
Phone
070271888