Energetska prostitucija | 2.2.24 ob 18h

V petek, 2. 2. 2024, ob 18. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “Energetska prostitucija«.

V petek začnemo z novim sklopom predavanj z naslovom: »Energetska prostitucija«.

Energetska prostitucija je izmenjava energije za nekaj zunanjega – lahko je to materialna varnost, plačilo, ugajanje, sprejetje, morda celo le objem, kompliment ali pohvala. Način, kako ta izmenjava poteka, je povezan z vzorci, programi in prepričanji, ki so lahko družinski, socialni, kolektivni, itd. Ti nas ovirajo pri prepoznavanju lastnih potencialov, talentov in notranjih energetskih virov. Z energetsko prostitucijo rušimo svojo osebno integriteto in povzročamo vedno večjo odvisnost od zunanjih dejavnikov kar pomeni tudi večjo izgubo življenjske energije. Lahko rečemo, da gre dejansko za prodajo lastne integritete ter s tem življenjske energije.

Prisotna je tako v družinskih odnosih, v zakonih, v prijateljstvih, v službi, povsod, kjer nam omogoča položaj in sprejetost. Z ozaveščanjem vzorcev, programov in prepričanj, njihovo preobrazbo in transformiranjem ter s soočanjem z načinom življenja in prevzemom odgovornosti zanj lahko krepimo svojo osebno integriteto in s tem povečujemo svojo življenjsko energijo ter živimo življenje, kjer smo v stiku s svojim pravim jazom. 

Beseda “prostitucija” izvira iz latinskega izraza “prostituere”, kar pomeni “postaviti se pred” torej “postaviti se pred nekoga”. V primeru energetske prostitucije se postavimo pred samega sebe, saj nismo v stiku s svojim pravim jazom.

Če te zanima še več, si vabljen na interaktivno petkovo predavanje, kjer lahko sodeluješ, deliš svoje izkušnje ali le poslušaš. Vsak petek malo drugače. Tema ostaja ista, vsebina se spreminja. 

Kdaj?

V petek, 2. 2. 2024, ob 18. uri.

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Vaš prispevek: 10 €.

Predhodne prijave na 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐚𝐩𝐨𝐥𝐨𝐧𝐢𝐚.𝐬𝐢 ali 070 271 888.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

_____

Moje delo:

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih se posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi, ki jih vodim, usmerjam in usposabljam ter sem jim mentor pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Ker se rada učim iz življenja in raziskujem notranji svet ter svoje spoznanje, znanje in izkušnje delim z drugimi, jih o tem poučujem in sem njihov mentor za boljše, kakovostnejše bivanje in življenje. 

Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja