Enodnevna delavnica: “Čarobnost življenja”

Tema delavnice “Čarobnost življenja” je prepoznati in zavestno odpraviti blokade in ovire, prepričanja, predstave ali iluzije, kar omogoča bolj pretočno, radostno in izpolnjeno življenje in z močjo ustvarjanja pričarati čarobnost življenja tako zase kot za vsa živa bitja in kraljestvo narave, ki nas obdaja.

Čarobnost življenja je umetnost prepoznavanja, ustvarjanja in brezpogojnega delovanja ter dajanja brez pričakovanj. Umetnost, ki vključuje zavedanje, da resnična čarobnost ni odvisna od pričakovanj, ampak izvira iz radodarnosti in brezpogojnega prispevanja življenju okoli nas. Resnično izpolnjenost v našem življenju prinese izpolnjevanje poslanstva, zaradi katerega smo tukaj in zdaj. Z osredotočanjem na sedanji trenutek lahko najbolj koristno opazujemo sinhronosti in razodetja o svojem osebnem vzorcu in širšem namenu. Dajanje je močan način, da se naučimo prejemanja. Vendar to ni celotna slika. V dajanju in prejemanju obstaja krog dokončanja, ki se istočasno dogaja znotraj nas in v našem zunanjem svetu. Če brezpogojno zaupamo v dajanje, nismo vezani na to, kako darilo prejmemo. Ni pričakovanj in ni pogojev. Na višji ravni se naše darilo razvije povsod ne glede na to, kako se zdi nam, da je sprejeto. Ljubezen pač je. Vesolje je neločljiva celota.

Delavnico vodim Apolonia Galanti. Sem mentor in vodja pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Iz življenjskih izkušenj in raziskovanja svojega notranjega sveta poučujem ljudi o kakovostih radostnega življenja ter dviga zavesti na širšo in višjo raven zavedanja.

Kdaj?

V soboto, 16. 12. 2023, od 10h do 18h.

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Prispevek: 140 eur

Predhodne prijave na 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐚𝐩𝐨𝐥𝐨𝐧𝐢𝐚.𝐬𝐢 ali 070 271 888, najkasneje do 14. 12. 2023.

Če vas zanima še več, ste vabljeni, da se nam pridružite, tudi na interaktivnih petkovih predavanjih. Predavanja so interaktivna in tema je vsakič malo drugačna. Izbira je vedno vaša, lahko sodelujete, delite svoje izkušnje ali le poslušate. Več informacij tako o petkovih predavanjih kot drugih izobraževanjih, delavnicah in individualnih srečanjih je na spletni strani https://apolonia.si. Za vprašanja pa sva vam na voljo preko tega elektronskega naslova ali telefona Apolonia (070 271 888) in Jasna (040 671 655).

Naj vam je vsak dan Blagoslov radosti in čarobnosti.

Apolonia Galanti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja