Enodnevna delavnica – ”Igra življenja in samoosvoboditev”(I.)

V soboto, 26.11.2022, ob 10. uri ste vabljeni na enodnevno delavnico “IGRA ŽIVLJENJA IN SAMOOSVOBODITEV” (I.)

Pozdravljeni,
sem Apolonia Galanti. V zadnjem desetletju sem se posvečala individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanju globine svojega poslanstva in vesolja. Imela sem priložnost odkriti in razkriti sposobnost in talent učinkovitega in edinstvenega pristopa, s katerim vas vodim in popeljem na pot samouresničitve in poslanstva. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Pristop in namen je, da vas vodim in usmerjam na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov.

Te zanima, kako sem se slekla starih oblačil in oblačil, ki so mi jih nadeli drugi? Večkrat v življenju sem si zastavljala vprašanje, ali igram čudovito igro življenja ali sem le njegova marioneta oziroma sem marioneta iger drugih. In nato je prišel glas. Pripravljena si na samoosvoboditev!

Pot samoosvoboditve je razkritje samega sebe. Si se pripravljen razkriti? Si priznati, kdo v resnici si. Kdo v resnici si, ko ne igraš igre drugih in nisi marioneta in samo si? Ali veš, kdo si?

Delavnica je za vse, ki ste pripravljeni odvreči stara oblačila, vso lažno realnost, pretvarjanje ter pretrgati vpetost v spone in zagledati ter sprejeti sebe kot čisto popolno podobo, ki je vidna samo tebi. In ko je vidna tebi, veš, kako igrati svojo igro življenja. In nihče nima več vpliva nate in tvoje življenje. Si popolna ideja v Božanskem duhu.

Življenje je igra in od nas samih je odvisno, kako jo igramo. Tudi tebe naučim igrati igro tvojega življenja. Pridi in se nam pridruži na delavnici »Igra življenja in samoosvoboditev«, ki bo izvedena v treh sklopih. Zagotovite si mesto še danes.

Če te zanima še več, si vabljen tudi na interaktivna petkova predavanja, kjer to jesen in zimo potujemo skozi igro življenja, njene zaplete in razrešitve, zablode in razjasnitve.
Za vprašanja sva vam na voljo Apolonia (070 271 888) in Jasna (040 671 655).

Kdaj?
I. sklop bo v soboto, 26. novembra 2022, od 10h do 18h
II. sklop bo v soboto, 17. decembra 2022, od 10h do 18h
III. sklop bo v soboto, 21. januarja 2023, od 10h do 18h

Kje?
Kotnikova 28, 1000 Ljubljana.

Prispevek za posamezno delavnico: 140 eur

Prijave na dogodek so odprte!
Svoje mesto si zagotovite s prijavo na info.apolonia.galanti@gmail.com ali preko spodnjega obrazca najkasneje do 21. novembra 2022.

Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.
Pozdravljam Božanstvo v tebi,
Apolonia Galanti

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina