Enodnevna delavnica – ”Moč namere in njene kreacije”

V nedeljo, 04.12.2022, ob 10. uri ste vabljeni na enodnevno delavnico “MOČ NAMERE IN NJENE KREACIJE”

Pozdravljeni,
sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih sem spoznavala svoje globine, skozi vzorce, programe, prepričanja in iskala smisel življenja. Dobila sem priložnost odkriti in razkriti, kako potujejo namere ter kako se izrazijo v našem fizičnem svetu. Zavedanje, da je namera brezmejna moč, ki je prisotna povsod in je na voljo vsem, tako tebi kot meni je ključ, ki odklepa brezmejne možnosti.

Namera je naša izbira, ki nas pelje v neznano, je potovanje do cilja. Način potovanja pa je odvisen od nas. Zakaj? Dvom in strah v naši nameri se odzivata skladno z vzorci, programi in prepričanji, tako iz otroštva kot iz okolja, skladno z naučenim in pravili, ki krojijo naša življenja. Zato se na našem potovanju k udejanjenju izbrane namere pojavijo ovire. Pomemben je namen izbire, kaj in kako izbiraš ter kako postaviš in aktiviraš namero. Namera je orodje, s katerim lahko igramo igro življenja na način, ki ga želimo.

Namen tokratne delavnice »Moč namere in njene kreacije« je aktivirati moč namere, razkriti, zakaj in kaj so prednosti in slabosti ter prepoznati, kako se namera udejanja v materialnem svetu. Pridi in se nam pridruži pri odklepanju brezmejnih možnostih ustvarjanja in privlačnosti namer. Odločitev in moč odločitve je tvoja. Zagotovi si mesto še danes.

Če te zanima še več, si vabljen tudi na interaktivna petkova predavanja, kjer to jesen in zimo potujemo skozi igro življenja, njene zaplete in razrešitve, zablode in razjasnitve. Več informacij tako o petkovih predavanjih kot drugih izobraževanjih, delavnicah in individualnih srečanjih so tukaj (klikni na povezavo, ki te zanima).

Za vprašanja pa sva vam na voljo prek elektronskega naslova info@apolonia.si ali telefona Apolonia (070 271 888) in Jasna (040 671 655).

Kdaj?
V nedeljo, 4.decembra 2022, od 10h do 18h.

Kje?
Kotnikova 28, 1000 Ljubljana.

Prispevek: 140 eur

Prijave na dogodek so odprte!

Svoje mesto si zagotovite s prijavo na info@apolonia.si ali preko spodnjega obrazca najkasneje do 28. novembra 2022.

Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.

Pozdravljam Božanstvo v tebi,

Apolonia Galanti

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina