tree, sunset, clouds-736885.jpg

Enodnevna delavnica – Skrivnost ustvarjanja čudežev

Februarska enodnevna delavnica

SKRIVNOST USTVARJANJA ČUDEŽEV

Revolucija luči je tukaj. Naš planet prehaja na višjo vibracijo in raven zavesti. Na »tukaj in zdaj«, ki mu ne vlada linearni čas. Tukaj in zdaj, ki ga ne omejujejo zakoni fizike in konstrukti zemeljskih civilizacij.

Vesolje nas v tem času podpira pri razrešitvi vsega, kar nam ne služi več, hkrati pa se nam razkrivajo nove sposobnosti upravljanja z lučjo in energijo, ki so bile dolga tisočletja izgubljene. Skozi skrivnosti tehnologije starodavne Atlantide in raziskovanje lastne brezmejnosti vas Apolonia na enodnevni delavnici popelje na popotovanje po mejah mogočega, v svet čudežev in instantne manifestacije. Pomaga vam razrešiti miselne vzorce, blokade in ostale ovire, ki stojijo med vami in svobodo ustvarjanja neverjetnih stvari. Ste pripravljeni?

Kdaj?

V soboto, 26. februarja 2022, od 10h do 18h.

Kje?

V prostorih Zavoda GnoZen (Kersnikova 5a, 1000 Ljubljana).

Vaš prispevek za udeležbo na delavnici je 99eur.

Svoje mesto na delavnici si zagotovite s prijavo na info@apolonia.si ali prek spletnega obrazca spodaj, najkasneje do 25. februarja 2022.

Prijave so odprte.

Mnenja strank

Večkrat, ne le enkrat sem bila zaradi fizičnih bolečin namenjena k različnim terapevtom.

Na pol poti sem si rekla; če kdo, potem me edino Apolonia s svojim uvidom lahko reši problema. Dejansko se je večkrat zgodilo, da so se fizične težave po terapiji razrešile same po sebi.

Petra

Mnenja strank

Moj prvi stik z Apolonio je bil na daljavo zaradi zdravstvenih težav. Pomagala mi je do olajšanja bolečin. Za kar ji bom večno hvaležna. Pomagala mi je prebroditi težave. Naučila me je sproščati in odpuščati. Ob tem se je spletla prijateljska vez, ki mi je zelo dragocena.

Cvetka

Mnenja strank

Apolonia ima izredno sposobnost videti težave, dogodke in izzive v drugi luči, kot se nam zdijo v prvem trenutku. V seansi lahko na ta način vidiš dogodke, osebe in odnose v povsem drugi luči. Na primer, če imaš težave s sodelavci, poslovnimi partnerji, partnerji, poslom in še čem lahko s postavitvami posameznih delov uvidiš, kaj je pripeljalo do neželene situacije in kaj rabiš naredit, da se stvari spremenijo na bolje. Ko enkrat veš kaj je prav in si postaviš kompas, lažje razrešiš situacijo in dosežeš notranji mir.

Marko

Mnenja strank

Apolonia, je kot sonce, ki posije, ko ti je najbolj hudo….. njene terapije so pravi blagoslov….. zna prodreti v globino duše in poiskati vzroke in občutke, ki nas morijo in ubijajo……

Le tako naprej…..

Dragica

Mnenja strank

Na večjih nivojih je bil čutiti nek velik premik. Na sami delavnici in po tem. Največ se je začelo dogajati po delavnici. Bilo je težko iti skozi vsa ta čustva in jih ozavestiti, ampak ko sem to vse sprejel, sem se počutil lahkotnega. Zdaj imam veliko več energije, nisem utrujen in nimam več toliko ‘trigerjev’. Definitivno sem na naslednji delavnici. Hvala, se vidimo.

Matej

Mnenja strank

Zadnja delavnica na kateri sem bila je bila res nekaj izven mojih pričakovanj. Čutilo se je, da je vse skupaj nekako energijsko podprto, kot da smo malo nad tlemi. Ko smo reševali svoje vzorce iz preteklosti, se je marsikaj odprlo in potem to tudi reševalo. Šli smo popolnoma v globino, česar me je bilo strah, ampak s pomočjo drugih sem zmogla čez to. Hvaležna sem za to izkušnjo in se že veselim novembrske delavnice!

Katja

Mnenja strank

Apolonia je po mojem mnenju največja carica na področju odpravljanja strahov. Ena seansa z njo pomiri um in srce ter odpravi še tako zakoreninjen strah. Najbolj pomembno se mi zdi, da se potopi vanj ter mi ga pomaga rešiti in odpraviti. Njene meditacije me vedno znova odpeljejo tja, kamor je potrebno in po njih sem sproščena ter povsem pomirjena. Njeni uvidi me včasih prestavijo, a so še kako resnični in vedno izraženi z namenom, da pomagajo.

Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *