Izobraževanje ”ŠOLA MISTERIJA”

Vabilo na ekskluzivno tridnevno izobraževanje “ŠOLA MISTERIJA”

Instant poti do prebujenja in razsvetljenja nas spremljajo na vsakem koraku. Ponujajo se nam v knjigah, na družbenih omrežjih in s strani zagovornikov raznoraznih tehnik in pristopov. Katera pot je prava? Je razsvetljenje res le certifikat?

Na tridnevnem izobraževanju vam Apolonia pomaga pri razrešitvi vseh predstav o duhovnosti in razsvetljenju, s katerimi vaša podzavest poskuša zastaviti (namišljene) meje mogočega. Vem, da se že zavedate, da vaše misli ustvarjajo realnost. Želite ustvariti brezmejnost ali iluzijo sveta omejenih možnosti?

Apolonia vas po poti samozavedanja in širitve zavesti vodi v globine obstoja in kreacije. Na raven razsvetlitve in razsvetljenja, ki sega preko meja zemeljskih konstruktov in mojstrstva.

Bi se radi rešili zamegljenosti zunanjih iluzij in omejujočih prepričanj ali pa se počutite poklicani rešiti kar cel svet?

Ključ do vsega se skriva v vas. Naj se marca skupaj s pomladjo prebudi tudi brezmejnost vašega potenciala in poslanstva.

Kdaj?

Od petka, 25. marca, do nedelje, 27. marca 2022.

Začetek izobraževanja je okoli 14. ure, priporočen prihod na lokacijo med 12. in 13. uro.

Kje?

Podrobnosti o lokaciji prejmete naknadno.

Prispevek: 239 eur.

Prispevek vključuje vse aktivnosti po programu, dve nočitvi in vse obroke v času izobraževanja.

Prijave na dogodek so odprte do 20.3.2022. Prijavite se lahko s spodnjim obrazcem ali pa preko e-pošte info@apolonia.si. Hvala vam z ljubeznijo,

Apolonia Galanti

Luč in ljubezen sta vaša rojstna pravica. Vzemite si ju nazaj.

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina