Enodnevna delavnica “IZRAZI DIAMANT V SEBI”

Pozdravljeni,

sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih se posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi, ki jih vodim, usmerjam in usposabljam ter sem jim mentor pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Ker se rada učim iz življenja in raziskujem notranji svet ter svoje spoznanje, znanje in izkušnje delim z drugimi, jih o tem poučujem in sem njihov mentor za boljše, kakovostneje bivanje in življenje.

Tokrat sem se odločila, da usposobim, in sem v pomoč ljudem, ki si želijo razkriti pot do diamanta, diamanta, ki je v vsakem izmed nas in je pripravljen, da zasveti v vsej popolnosti.

Kolikokrat ste se vprašali, kaj v resnici žene vaše življenje, kaj je smisel življenja, po čem hrepenite, kaj iščete. Odgovore pogosto iščemo na različnih mestih, a najpreprostejša resnica je, da nas odgovor čaka zelo blizu. Tako zelo blizu, a hkrati tako zelo daleč.

Velikokrat ste slišali, da ima vsak od nas svoje poslanstvo in da nas življenjsko poslanstvo uresniči. Da resnično izpolnjenost v našem življenju prinese izpolnjevanje poslanstva, zaradi katerega smo tudi tukaj in zdaj. A veliko ljudi se svojega poslanstva ne zaveda. In kako priti do zavedanja? Tako, da prebudimo in izrazimo diamant v sebi. Diamant v nas je naša duša. In duša pozna svojo pot, svoje poslanstvo. Pravi diamant leži skrit v globinah zemlje pod plastmi različnih snovi in tudi, ko pride na površje, ni lep in sijoč.Da zasije v vsej svoji lepoti ga je treba očistiti. Tako tudi duša čaka, da zasije v vsej svoji moči. Čaka in kliče, da pogledamo čez vse plasti blata, ki se kažejo
kot vzorci, prepričanja in programi, da jih ozavestimo in »očistimo, da pogledamo vase in občutimo govorico duše ter zaživimo izpolnjeno življenje.

Pridite in se nam pridružite na tokratni delavnici »Izrazi diamant v sebi« kjer bomo spoznavali svoj resnični Jaz. Zagotovi si mesto še danes.

Če vas zanima še več, ste vabljeni, da se nam pridružite, tudi na interaktivnih petkovih predavanjih. Predavanja so interaktivna in tema je vsakič malo drugačna. Izbira je vedno vaša, lahko sodelujete, delite svoje izkušnje ali le poslušate. Več informacij tako o petkovih predavanjih kot drugih izobraževanjih, delavnicah in individualnih srečanjih je na spletni strani https://apolonia.si

Za vprašanja pa sva vam na voljo prek tega elektronskega naslova ali telefona Apolonia (070 271 888) in Jasna (040 671 655).

Kdaj?
V soboto, 15. aprila 2023, od 10h do 18h.
Kje?
Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.
Prispevek: 140 eur
Prijave na dogodek so odprte!
Svoje mesto si zagotovite s prijavo na info.apolonia.galanti@gmail.comnajkasneje do 10. aprila
2023.

Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.
Pozdravljam Božanstvo v tebi,
Apolonia Galanti