Kaj je moj namen | 12.7. ob 19h

V petek, 12. 7. 2024, ob 19. uri ste vabljeni na interaktivno petkovo Potovalnico zavestnega delovanja z naslovom Kaj je moj namen?”.

Življenjski namen in poslanstvo se skrivata v vsakem od nas, v vedenju, ki ga nosimo globoko v sebi. To vedenje nas vodi skozi različne preizkušnje, izzive in priložnosti, ki se nam ponujajo na naši poti. Vsak ima svojo unikatno pot, sestavljeno iz neskončnega števila možnosti in priložnosti, ki čakajo, da jih odkrijemo in izkoristimo.

Da bi razkrili svoj življenjski namen, se moramo obrniti vase in prisluhniti svojemu srcu. To ni vedno enostavno, saj nas omejujejo zunanji vplivi, pričakovanja in lastne omejitve. Pomembna je odločitev, torej od-ločitev od starega, od tistega, kar nas omejuje in preprečuje, da bi zaživeli polno in izpolnjeno življenje. To pomeni, da se zavestno odločimo, da bomo sledili svoji poti, ne glede na ovire in izzive, ki se pojavijo. Ko začnemo hoditi po svoji poti, se pred nami odprejo nova obzorja, polna priložnosti in radosti.

Ko živiš svoj življenjski namen, živiš radostno. Radost ni zgolj trenutek sreče, temveč globoko zadovoljstvo in izpolnitev, ki prihajata iz notranje harmonije in občutka, da si na pravi poti. Takrat je življenje lahkotnejše in vsak dan prinaša novo priložnost za rast in razvoj.

Če te zanima še več, si vabljen na interaktivno petkovo Potovalnico, kjer lahko sodeluješ, deliš svoje izkušnje ali le poslušaš. Vsak petek malo drugače. Tema ostaja ista, vsebina se spreminja.

Kdaj?

V petek, 12. 7. 2024, ob 19. uri.

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Vaš prispevek: 10 €.

Predhodne prijave na 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐚𝐩𝐨𝐥𝐨𝐧𝐢𝐚.𝐬𝐢 ali 070 271 888.

Apolonia Galanti

_____

Moje delo:

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih se posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi, ki jih vodim in usmerjam pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Ker se rada učim iz življenja in svojega notranjega sveta, globine spoznanja, znanja izkušnje delim z drugimi.

Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do globine, širine in višine zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v nas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja