“Kaj privabljamo v življenje?”

Z mesecem septembrom se začenja nov sklop predavanj z naslovom: »Kaj privabljamo v življenje?«.

V življenje privabljamo tisto, kar smo sami, tisto, kar je prisotno v nas, kar nosimo v sebi. Kaj pa je prisotno v nas in kaj zares privabljamo v življenje?

Gre za preplet notranjega sveta s svetom okoli nas. Naše notranje stanje, prepričanja, vrednote in občutki neposredno vplivajo na to, kaj privabljamo v svoje življenje. Če v sebi nosimo čistost, pozitivnost, harmonijo, radost, ljubezen, sprejemanje sebe ter odprtost za nove priložnosti, bomo vse to privabljali. Nasprotno pa, če se v nas skrivajo dvomi, strahovi in negativna prepričanja ter omejujoče misli, bomo v svoje življenje privabljali podobne situacije in ljudi, težave in preizkušnje.

Ker naše notranje stanje oblikuje našo zunanjo resničnost, je pomembno, da se zavedamo svojih misli, čustev, vzorcev, blokad in prepričanj. Da jih ozavestimo in se osvobodimo vsega, kar nas omejuje. Ko smo zvesti sebi in živimo v skladu s svojo resnično naravo, lahko privabimo v svoje življenje vse, kar nas podpira in dopolnjuje na naši poti rasti in razvoja.

Zato, bodi, kar si, brez omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov, ki smo jih použili od staršev, okolice, partnerjev, medijev ali vodje v službi. Ozavesti vse senčne dele, sprejmi sebe v celoti, ne pretvarjaj se, da si nekdo drug. Zavedaj se svoje edinstvenosti. Tako rasteš in hodiš po svoji poti, poti izpolnitve in v življenje privabiš to, kar je zares prisotno v tebi.

Če te zanima še več, si vabljen na interaktivno petkovo predavanje, kjer lahko sodeluješ, deliš svoje izkušnje ali le poslušaš. Vsak petek malo drugače. Tema ostaja ista, vsebina se spreminja.

Kdaj?

V petek, 1. 9. 2023, ob 19. uri.

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Vaš prispevek: 10 €.

Predhodne prijave na info.apolonia.galanti@gmail.com ali 070 271 888.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

_____

Moje delo:

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih se posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi, ki jih vodim, usmerjam in usposabljam ter sem jim mentor pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Ker se rada učim iz življenja in raziskujem notranji svet ter svoje spoznanje, znanje in izkušnje delim z drugimi, jih o tem poučujem in sem njihov mentor za boljše, kakovostnejše bivanje in življenje.

Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v vas.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja