“OSVOBODITEV OD ILUZIJ”

V petek, 3. 3. 2023, ob 18. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “OSVOBODITEV OD ILUZIJ”

Z mesecem marcem se začenja nov sklop predavanj z naslovom Osvoboditev od iluzij. Iluzija je vse okoli nas. Vse, kar vidimo, občutimo, vse, kar mine, je iluzija. Prostor, čas, predmeti, tudi telo. Ko se zavemo, da smo mi sami tisti, ki ustvarjamo iluzije in da smo mi tisti, ki izbiramo misli, ki nas vodijo k izkušnji, lahko živimo svoje življenje in igramo igro svojega življenja. A ne v iluziji, ampak z domišljijo. Domišljija je proces, v katerem si zamišljamo nove podobe, proces, v katerem si sestavljamo svoje življenje, preko iluzij in neodvisno od čutnega zaznavanja. Bolj, ko smo v domišljiji, večje je udejanjanje. Pomembno je zavedanje, da vsak trenutek ustvarjamo in da si vse ustvarjamo sami.

Če se želite osvoboditi od iluzij in ozavestiti, da je iluzija le iluzija in da sama po sebi ni resnična, se nam pridružite na predavanju, ki je interaktivno in vsakič malo drugačno. Izbira je vedno vaša, lahko sodelujete, delite svoje izkušnje ali le poslušate.

Kdaj?

V petek, 3. marca 2023, ob 18. uri.

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Vaš prispevek: 10 €.

Predhodne prijave na info.apolonia.galanti@gmail.com ali 070 271 888.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

_____

Moje delo:

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih sem se posvečala individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanju globine svojega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Preko učinkovitega in edinstvenega pristopa vas vodim in popeljem na pot samouresničitve in poslanstva. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *