Petkovo interaktivno predavanje – ”Alkimija srca”

V petek, 13. 1. 2023, ob 18. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje ”ALKIMIJA SRCA”.

Z novim letom se začenja nov sklop predavanj z naslovom Alkimija srca. Alkimija je umetnost, čarobnost preoblikovanja. In srce je več kot samo organ, je najpomembnejše energijsko središče v telesu, preko katerega lahko izkušamo ljubezen, sočutje, hvaležnost, mehkost…

Ob petkovih večerih bomo raziskovali, kako dajati in sprejemati več ljubezni, kako čarobno preoblikovati svoje vedenje in zavedanje, da sta ljubezen in moč zaupanje. Zaupanje sebi. Vse se začne pri nas samih. Z našo ljubeznijo do sebe, do življenja in vsega okoli nas.

Kdaj?

V petek, 13. januarja, ob 18. uri.

Kje?

Kotnikova 28, Ljubljana.

Vhod v stavbo je z zadnje strani (kjer je lekarna), parkirate pa lahko ob cesti, v garažni hiši ali pri železniški postaji.

Vaš prispevek: 10 €

_____

Moje delo:

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih sem se posvečala individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanju globine svojega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Preko učinkovitega in edinstvenega pristopa vas vodim in popeljem na pot samouresničitve in poslanstva. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja.
Vodim in usmerjam vas na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v vas.

Predavanje je zato interaktivno in vsakič malo drugačno. Izbira je vedno vaša – lahko sodelujete, delite svoje izkušnje, ali le poslušate.

Predhodne prijave na obrazec spodaj ali na info.apolonia.galanti@gmail.com ali 070 271 888.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina

Prijava na delavnico/predavanje
Ime in priimek
Ime in priimek
Ime
Priimek
Prijava na delavnico ali predavanje (več možnih izbir)