Petkovo interaktivno predavanje – “Brezpogojno zaupanje v svojo lastno vrednost” (3.del)

V Petek, 27.5.2022, ob 19. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “BREZPOGOJNO ZAUPANJE V SVOJO LASTNO VREDNOST”

Kdaj ste se prvič zavedli svoje lastne vrednosti? Pridni otroci in zlate ptičke navsezadnje zrastejo v negotove odrasle, lačne pozornosti in potrditve. Ali z željo po ugajanju dejansko služimo drugim ali služimo le svojemu egu, ki želi kontrolirati našo podobo v očeh drugih? Čas je, da s pomočjo jasnega uvida Apolonie ozavestimo in razrešimo programe manjvrednosti ter vzorce ugajanja in iskanja potrditve izven sebe.

Na majskem in junijskem sklopu petkovih interaktivnih predavanj bomo razbili iluzije in projekcije svojega ega. Kdo sem, ko me nihče ne razume? Kdo sem, če me nihče ne podpira? Je moj namen sploh vreden udejanjenja? Vabimo vas, da se osvobodite iz zanke neskončnega utemeljevanja in prepričevanja. Prikličite nazaj delce svoje moči in vrednosti, ki ste jih celo življenje iskali pri drugih.

Vir vse oskrbe in brezmejnih možnosti se skriva v vas. Ključ? Zavest lastne vrednosti in zaslužnosti. Ste pripravljeni, da ga odklenete? Zagotovite si svoje mesto na petkovem predavanju.

Kdaj?

V petek, 27. maja, ob 19. uri.

Kje?

Kotnikova 28, Ljubljana.

Vhod v stavbo je z zadnje strani (kjer je lekarna), parkirate pa lahko ob cesti, v garažni hiši ali pri železniški postaji.

Vaš prispevek: 10 €

_____

Morda mojega dela še ne poznate?

V zadnjem desetletju, ki ga posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanjem globine svojega poslanstva in vesolja, sem imela priložnost razviti učinkovit in edinstven pristop, s katerim vas vodim po poti samorealizacije in svetlobe. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Moj pristop in namen teh srečanj je, da vas vodim in usmerjam na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kar je potrebno, in se osvobodili omejujočih vzorcev in blokad.

Predavanje je zato interaktivno in vsakič malo drugačno. Izbira je vedno vaša – lahko sodelujete, delite svoje izkušnje, ali le poslušate.

Predhodne prijave v spodnji obrazec, na info@apolonia.si ali pa pokličite 070 271 888.

Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.

Hvala vam z ljubeznijo,

Apolonia Galanti

Luč in ljubezen sta vaša rojstna pravica. Vzemite si ju nazaj.

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina