Petkovo interaktivno predavanje – ”Igra življenja in kako jo igrati”

V petek, 25.11.2022, ob 18. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “IGRA ŽIVLJENJA IN KAKO JO IGRATI” 

Prvo jesensko listje in hladnejši večeri so v nas znova prebudili tisto čarobno septembrsko vzdušje novih začetkov in svežih priložnosti. Mešanico samorefleksije in tihih pričakovanj. Kaj jesen za vas prinaša letos – jasnost ali zmedo? Igrate glavno vlogo v igri svojega življenja ali se vedno znova zapletate v zgodbe drugih?

Apolonia vas na novembrskem sklopu petkovih predavanj popelje na popotovanje skozi igro življenja, njene zaplete in razrešitve, zablode in razjasnitev.  Pot v jasnost in samouresničitev se začne že ta petek. Se vidimo?

Kdaj?

V petek, 25. novembra, ob 18. uri.

Kje?

Kotnikova 28, Ljubljana.

Vhod v stavbo je z zadnje strani (kjer je lekarna), parkirate pa lahko ob cesti, v garažni hiši ali pri železniški postaji.

Vaš prispevek: 10 €

_____

Morda mojega dela še ne poznate?

V zadnjem desetletju, ki ga posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanjem globine svojega poslanstva in vesolja, sem imela priložnost razviti učinkovit in edinstven pristop, s katerim vas vodim po poti samorealizacije in svetlobe. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Moj pristop in namen teh srečanj je, da vas vodim in usmerjam na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kar je potrebno, in se osvobodili omejujočih vzorcev in blokad.

Predavanje je zato interaktivno in vsakič malo drugačno. Izbira je vedno vaša – lahko sodelujete, delite svoje izkušnje, ali le poslušate.

Predhodne prijave na info.apolonia.galanti@gmail.com ali 070 271 888.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina