Petkovo interaktivno predavanje – ”Manifestacija nove dobe” (6.del)

V Petek, 5.8.2022, ob 19. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “MANIFESTACIJA NOVE DOBE”

Kateri je vaš najljubši način manifestiranja? Vizualizacija? Pozitivne afirmacije? “Vision boards”? Morda prepričevanje samih sebe, da želeno že imate? Zavest Zemlje se vztrajno širi, stare tehnike manifestiranja svojih želja pa so s tem spet na preizkušnji.

V duhovnem ozračju nove dobe je proces manifestacije transformiran v nekaj popolnoma drugačnega – lahkotnega, brezmejnega in celovitega. Namesto ustvarjanja čustvenih vezi na svoje manifestacijo se le-teh osvobajamo. Vas zanima, kako?

Julija se na petkovih interaktivnih predavanjih posvetimo manifestaciji novih razsežnosti. Skupaj razkrajamo predstave in omejujoča prepričanja o obstoječih tehnikah manifestiranja ter se podamo na pot razkrivanja svojih sposobnosti in potencialov. Ste pripravljeni?

Kdaj?

V petek, 5. avgusta, ob 19. uri.

Kje?

Kotnikova 28, Ljubljana.

Vhod v stavbo je z zadnje strani (kjer je lekarna), parkirate pa lahko ob cesti, v garažni hiši ali pri železniški postaji.

Vaš prispevek: 10 €

_____

Morda mojega dela še ne poznate?

V zadnjem desetletju, ki ga posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanjem globine svojega poslanstva in vesolja, sem imela priložnost razviti učinkovit in edinstven pristop, s katerim vas vodim po poti samorealizacije in svetlobe. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Moj pristop in namen teh srečanj je, da vas vodim in usmerjam na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kar je potrebno, in se osvobodili omejujočih vzorcev in blokad.

Predavanje je zato interaktivno in vsakič malo drugačno. Izbira je vedno vaša – lahko sodelujete, delite svoje izkušnje, ali le poslušate.

Predhodne prijave v spodnji obrazec, na info@apolonia.si ali pa pokličite 070 271 888.

Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.

Hvala vam z ljubeznijo,

Apolonia Galanti

Luč in ljubezen sta vaša rojstna pravica. Vzemite si ju nazaj.

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina