flowers, purple flowers, bloom-870557.jpg

Petkovo predavanje “POT K SAMOZAVEDANJU” (2.del)

V Petek, 11.3.2022, ob 18. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “POT K SAMOZAVEDANJU (2.del)”

Kdaj se je nazadnje zgodilo, da vam je nekdo “uničil” drugače dober dan? Kolikokrat na teden se vprašate, kako vas uspe sodelavec vedno spraviti v slabo voljo? Vas prijateljica vsakič znova prosi za nasvet, a ga potem ne upošteva?

Če vam taka in podobna vprašanja rojijo po glavi in rušijo vaš notranji mir in zadovoljstvo, je to morda znak, da odgovornost za svoje počutje in srečo podzavestno prelagate na druge.

V mesecu marcu se na petkovih predavanjih posvetimo moči samozavedanja. Apolonia vam na interaktivnih srečanjih pomaga razrešiti vzorce, vezi in ujetih čustev, ki jih ego oz. nižji um shranjuje kot vezi na izkušnje iz preteklosti.

S pomočjo poglobljene razprave in praktičnih orodij Apolonia razsvetli pot do samozavedanja in prevzetja radikalne odgovornosti za svoje življenje. Ko spremenite svoj odziv na zunanje okoliščine, se te začnejo spreminjati.

Svet je vaše ogledalo. Kaj želite videti v njem?

_____

Kdaj?

V petek, 11. marca, ob 18. uri.

Kje?

V prostorih Zavoda GnoZen, Kersnikova 5a, Ljubljana.

Vaš prispevek: 10 €

_____

Morda mojega dela še ne poznate?

V zadnjem desetletju, ki ga posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanjem globine svojega poslanstva in vesolja, sem imela priložnost razviti učinkovit in edinstven pristop, s katerim vas vodim po poti samorealizacije in svetlobe. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Moj pristop in namen teh srečanj je, da vas vodim in usmerjam na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kar je potrebno, in se osvobodili omejujočih vzorcev in blokad.

Predavanje je zato interaktivno in vsakič malo drugačno. Izbira je vedno vaša – lahko sodelujete, delite svoje izkušnje, ali le poslušate.

Predhodne prijave v spodnji obrazec, na info@apolonia.si ali pa pokličite 070 271 888.

Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.

Hvala vam z ljubeznijo,

Apolonia Galanti

Luč in ljubezen sta vaša rojstna pravica. Vzemite si ju nazaj.

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina