flower, na, nature-4309817.jpg

Petkovo predavanje “Skrivnost ustvarjanja čudežev” (3.del)

V petek, 21.1.2022, ob 18. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “SKRIVNOST USTVARJANJA ČUDEŽEV” (3. del), ki bo potekalo preko spleta

Novoletne zaobljube niso za vas? Pri nas bomo novo leto pozdravili malo drugače.

Vabimo vas, da se z nami prepustite novim začetkom in novim energijam. Naj bo tokrat naše vabilo malo bolj skrivnostno. Naš planet že nekaj časa vztrajno in pospešeno prehaja na višjo vibracijo in raven zavesti. S tem se nam vsem razkrivajo nove sposobnosti, nove možnosti upravljanja z lučjo in energijo, ki so bile dolga tisočletja izgubljene.

Verjetno ste že slišali za čudeže. Za instantno manifestacijo. Želite izvedeti skrivnost? To ni nekaj, kar lahko delajo le izbrani neznanci na drugi strani planeta. Nekaj, v kar »verjamemo« ali pa se nam zdi preveč abstraktno, da bi bilo mogoče. Osvobodite se predsodkov in pričakovanj in se prepustite moči Nove Zemlje.

Kako? 

Čudeži in takojšnja materializacija niso cilj. So orodje, ki nam je dano, da svet skupaj popeljemo v novo realnost in višjo zavest.

Na januarskem sklopu petkovih predavanj bomo skupaj razkrivali skrivnosti čudežev ter ozavestili in razrešili vse miselne vzorce, blokade in ostale ovire, ki stojijo med nami in svobodo ustvarjanja neverjetnih stvari.

Novo leto je. Ustvarimo nekaj novega.

______

Morda mojega dela še ne poznate?

V zadnjem desetletju, ki ga posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanjem globine svojega poslanstva in vesolja, sem imela priložnost razviti učinkovit in edinstven pristop, s katerim vas vodim po poti samorealizacije in svetlobe. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Moj pristop in namen teh srečanj je, da vas vodim in usmerjam na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kar je potrebno, in se osvobodili omejujočih vzorcev in blokad.

Predavanje je zato interaktivno in vsakič malo drugačno. Izbira je vedno vaša – lahko sodelujete, delite svoje izkušnje, ali le poslušate.
Predavanje poteka preko spleta.

Predhodne prijave na info@apolonia.si ali 070 271 888. Link do predavanja po Skypu dobite ob prijavi.

Vaš prispevek: 10 €


Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.
Hvala vam z ljubeznijo,

Apolonia Galanti

Luč in ljubezen sta vaša rojstna pravica. Vzemite si ju nazaj.

Facebook | Instagram |Facebook skupina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *