Potovalnica zavesti delovanja | 1. 6. 2024 ob 9h – zaključena skupina

V Potovalnici zavesti delovanja se razkrivajo in odkrivajo skrivnost božanskega vzorca, ki se skriva v nas samih. Zakopan v globinah podzavesti in zapisan v spominskih celicah. Njegov odsev v zunanjem svetu se razkrije v interakciji z drugimi ljudmi. Nezavedne in speče energija v naših čustvih, ki povzročajo zastoj ali oviro v življenju, je dobro preobraziti, očistiti in ozavestiti. S tem življenje postaja bogatejše in kakovostnejše na vseh življenjskih področjih.

Vodilo junijske Potovalnice zavesti delovanja je božanski čut. Božanski čut je čutenje, ki presega običajne človeške zaznave in seže onkraj racionalnega uma. Je notranji občutek, intuitivna sposobnost, ki nas vodi skozi labirinte življenja, ki so pogosto prepleteni z izzivi in negotovostmi,h globljemu vpogledu in povezavi z univerzalno resnico in božanskim. Omogoča dojemanje subtilnih aspektov življenja in duhovnega obstoja, kar vodi h globljemu razumevanju samegasebe in sveta okoli nas.

Čeprav se zdi, da je božanski čut nekaj oddaljenega, je v resnici »vgrajen« v nas že od samega začetka. Je naša naravna povezava z višjim, s tistim, kar presega našo omejeno zaznavo. Ko prisluhnemo božanskemu čutu, začnemo razvijati svojo intuitivno sposobnost, ki nam omogoča dojemanje resnice, ki je golobja od površinski pojavov.

Božanski čut je kot nežen veter, ki nas nežno vodi skozi življenje. Ko se naučimo slediti temu vodstvu, začnemo opazovati subtilne vzorce in znake v svojem vsakdanjem življenju. To omogoča, da se zavedamo pomena vsake izkušnje, ki nam je podarjena, in da se odpremo učenju, ki nam ga prinaša. Naše delovanje postane izraz naše duše, našega najglobljega bitja, ki se zaveda svoje povezanosti z vsem, kar je.

Izkušnja I.I. iz Potovalnice: »Na tej delavnici sem prišla do svojega bistva, sprejela svoje bistvo. Spoznala sem sebe, se združila s seboj, s svojo dušo. Spoznala sem svoje čute, zaznave, način svojega delovanja. Spoznala sem, kaj je zame res pomembno v tem trenutku in kako delovati v skladu s tem, biti usklajen s svojo dušo. V tem stanju je vse lahkotno in pretočno, vse je skladno in sem v radosti in miru, zaupam in sem predana božanskem načrtu.«

Pridruži se junijskemu potovanju globokih duhovnih spoznanj in zavestnega opazovanja svojih misli in občutkov ter odkrivanja življenja iz prostora notranje modrosti, ki omogoča dojemanje življenja na nov način, ki nas nežno vodi k najvišjemu potencialu.

Kdaj?

V soboto, 1. junij 2024 ob 9.00

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Prijave so zaključene. Odprte so prijave za Potovalnico zavesti delovanja dne 15. 6. 2024.

Prispevek: 140 eur.

Prispevek vključuje tudi obroke prehrane.

Če imate kakršnakoli vprašanja, sva vam na voljo preko elektronskega naslova ali telefona Apolonia (070 271 888) in Jasna (040 671 655). 

Apolonia Galanti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja