Potovalnica zavesti delovanja | 8.3. – 10.3.2024

V Potovalnici zavesti delovanja se razkrivajo in odkrivajo skrivnost božanskega vzorca, ki se skriva v nas samih. Zakopan v globinah podzavesti in zapisan v spominskih celicah. Njegov odsev v zunanjem svetu se razkrije v interakciji z drugimi ljudmi. Nezavedne in speče energija v naših čustvih, ki povzročajo zastoj ali oviro v življenju, je dobro preobraziti, očistiti in ozavestiti. S tem življenje postaja bogatejše in kakovostnejše na vseh življenjskih področjih.

V globini človeka spi neizražena potencialna energija, ki čaka, da se prebudi in izrazi svojo močskozi edinstveno poslanstvo vsakega posameznika. Ko posameznik začuti klic svoje duše in se poveže s svojim resničnim poslanstvom, se začne proces prebujanja in duhovne preobrazbe.Nastane aktivacija spečih potencialov, sprošča se neizražena potencialna energija, ki izvira iz božanske moči samega bistva posameznika. Je izraz duše, ki je končno našla svoj glas in začela vibrirati v harmoniji z univerzalno energijo.

S prebujanjem duše se neizražena potencialna energija spremeni v aktivno, ustvarjalno moč. Posameznik postane sooblikovalec lastne svobodne volje, saj izraža svojo avtentičnost ter del večjega plesa univerzuma. To potovanje presega zgolj materialni svet, saj se odvija na globljem, duhovnem nivoju, kjer se sreča posameznikova duša s kolektivno zavestjo. Začnemo razumevati, da smo vsi povezani, da smo del večjega namena in da vsak naš korak pušča sledi v samem človeškem obstoju.

Izkušnja JAZ iz Potovalnice: »Moji vtisi skozi vse tri dni so se čustveno, mentalno in fizično spreminjali. Skozi zgodbo vsakega posameznika se vsak trenutek lahko povežeš in slikovito doživiš skozi svoje telo vse, kar je določena duša podoživljala. Ne glede na to, kako boli ali pa kako zelo je veselo gre vsako čustvo skozi telo. Vse dogajanje je zelo intenzivno. Preplet zgodb je tako globoko zapleten, da ga razum ne more razumeti. Šele, ko si v popolni sproščenosti, v svojem biti lahko skozi nas teče in se naseli ujeta duša. Doživetja so tako bogata v čustvenem, mentalnem smislu, tako rekoč filmska. Kakor koli želim ubesediti, se ne da opisati, kako zelo božansko je osvobajanje, sprejemanja in dopuščanje. Zgodbe, ki pretresejo in dobesedno sezujejo iz hlač. Tudi fizična izčrpanost je lahko v trenutno polna moči, novih energij in nabita z življenjsko energijo. Končno lahko vsaj za trenutek dojameš ta trenutek, ki je najbolj kvaliteten tukaj in zdaj. Z nekaj besedami: turbulenca, kaos, vlakec smrti, radost, sreča, orgazem! Hvala za doživetje!«

Ali v svojem življenju zaznavaš, čutiš, da nekaj ni čisto tako, kot si zamisliš in iščeš pravi smisel življenja in svojo pot? Pridruži se na potovanju globokih duhovnih spoznanj in odkrivanja neizmernega potenciala, ki presega vsakdanjo resničnost.

Kdaj?

Od 8. 3. 2024 do 10. 3. 2024.

Kje?

Savinjska, Gornji Grad, Koča pod Lipo s savno

Prijave so odprte do 4. 3. 2024 oziroma do zapolnitve mest. Prijavo pošljite na elektronski naslov: info@apolonia.si

Prispevek: 310 eur.

Prispevek vključuje vse aktivnosti po programu, dve nočitvi in vse obroke prehrane.

Če imate kakršnakoli vprašanja sva vam na voljo preko info@apolonia.si ali telefona Apolonia(070 271 888) in Jasna (040 671 655). 

Blagoslavljam vsak tvoj dan,

Apolonia Galanti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja