Prebujena zavest | 1.3. ob 18h

V petek, 1. 3. 2024, ob 18. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “Prebujena zavest”.

V mesec marec stopamo z novim sklopom predavanj z naslovom: “Prebujena zavest”.

Človek je božanska kreacija in del kozmične, najvišje zavesti. Prebujanje zavesti je proces, kjer razkrivamo svojo resnično esenco in pravo bistvo okoli nas. 

Prebujen zavesten človek je človek, ki preseže iluzijo sveta. Zaveda se, kdo v resnici je, ne predaja svoje moči ljudem in dogodkom zunaj sebe, ne čaka zunanjih potrditev. Sam se odloči živeti življenje polno radosti, harmonije, strasti. Zaveda se, da je moč v sedanjem trenutku. Odloča se tukaj in zdaj. Zaveda se, da mu je dana svobodna volja in da si sam izbere kar želi, a za svoje odločitve sprejema odgovornost.

Ko človek odvrže vse, česar se lahko zave in spozna sam sebe, svojo božanskost, potenciale, talente in svojo moč, se prebudi zavest. Kajti prebujenje pomeni dojeti resničnost, ki nam je bila dotlej neznana ali prikrita.

Če te zanima še več, si vabljen na interaktivno petkovo predavanje, kjer lahko sodeluješ, deliš svoje izkušnje ali le poslušaš. Vsak petek malo drugače. Tema ostaja ista, vsebina se spreminja. 

Kdaj?

V petek, 1. 3. 2024, ob 18. uri.

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Vaš prispevek: 10 €.

Predhodne prijave na 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐚𝐩𝐨𝐥𝐨𝐧𝐢𝐚.𝐬𝐢 ali 070 271 888.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

_____

Moje delo:

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih se posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi, ki jih vodim in usmerjam pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Ker se rada učim iz življenja in svojega notranjega sveta, globine spoznanja, znanja izkušnje delim z drugimi.

Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do globine, širine in višine zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v nas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja