“Prijaznost do sebe” | 29.12. ob 18h

V petek 29.12.2023 nadaljujemo s sklopom predavanj z naslovom: »Prijaznost do sebe«.

Prijaznost do sebe je notranji odnos, ki vključuje ljubeče in sočutno sprejemanje samega sebe, sprejemanje lastne biti. Vključuje tudi odgovornost za misli, besede, dejanja, za svoje občutke in stanje.

V sami notranjosti zavedanja svojega obstoja in dovoliti živeti življenje je ključ za odsotnost obremenjevanja s popolnostjo, iluzijami in pričakovanji do sebe. Zavedanje, da je vsak izmed nas čudež. Ta čudež se odraža v zunanjem svetu kot notranje stanje, ki je ustvarjeno. Ustvarja se z mislimi, občutki in z načinom, kako dojemamo sebe. Lahko je v obliki veselja, sreče, harmonije, pozitivnih izkušenj. Z zavedanjem dosežemo prijaznost do sebe in radostno sprejemamo svoje izkušnje.

Če te zanima še več, si vabljen na interaktivno petkovo predavanje, kjer lahko sodeluješ, deliš svoje izkušnje ali le poslušaš. Vsak petek malo drugače. Tema ostaja ista, vsebina se spreminja.

Kdaj?

V petek, 29. 12. 2023, ob 18. uri.

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Vaš prispevek: 10 €.

Predhodne prijave na 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐚𝐩𝐨𝐥𝐨𝐧𝐢𝐚.𝐬𝐢 ali 070 271 888.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

_____

Moje delo:

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih se posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi, ki jih vodim, usmerjam in usposabljam ter sem jim mentor pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Ker se rada učim iz življenja in raziskujem notranji svet ter svoje spoznanje, znanje in izkušnje delim z drugimi, jih o tem poučujem in sem njihov mentor za boljše, kakovostnejše bivanje in življenje.

Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja