Štiridnevno izobraževanje “ŠOLA MISTERIJA”

Vabilo na ekskluzivno štiridnevno izobraževanje “ŠOLA
MISTERIJA”

(15. – 18. september 2022)

Po poletnem premoru se s septembrom vrača tudi Šola Misterija. Pred vami je nova priložnost za popotovanje v notranjost, v globino svoje večplastne zavesti in raziskovanje skrivnosti svojega obstoja. Tokrat v razširjeni in poglobljeni, štiridnevni izvedbi.
Na septembrski Šoli Misterija se za nekaj dni odmaknemo stran od distrakcij zunanjega sveta, v idilično naravo in tišino kraškega podeželja. Se čutite poklicani za globoko duhovno izkušnjo? Je Mojster v vas pripravljen, da se vam razkrije?
Apolonia je svoje sposobnosti razvijala skozi dolgoletne izkušnje dela z nosilci luči in raziskovanje modrosti svoje zavesti in vesolja. Življenjske in duhovne preizkušnje so tudi njo peljale po poti ozaveščanja strahov, dvomov in vzorcev tisočerih inkarnacij, preizkušanja raznoraznih tehnik in pristopov – vse do osvoboditve in navsezadnje tudi razsvetljenja.
Če se počutite poklicani – ne odlašajte! Svoje mesto si lahko zagotovite že sedaj. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja ali niste prepričani, ali je izobraževanje primerno za vas, sva vam na voljo prek tega e-mail naslova ali telefona Apolonia (070 271 888) in Tjaša (031 856 139).

Kdaj?
Od četrtka, 15. septembra, do nedelje, 18. septembra 2022.
Izobraževanje se začne ob 12. uri.

Kje?
Kraška počitniška hiša Ana Pravca v Senožečah.

Prispevek: 360 eur

Prispevek vključuje vse aktivnosti po programu, tri nočitve in vse obroke v času
izobraževanja.

Prijave na dogodek so odprte do 13.9.2022 oz. do zapolnitve mest. Prijavite se z
odgovorom na spodnji obrazec.

Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.

Hvala vam z ljubeznijo,

Apolonia Galanti

Luč in ljubezen sta vaša rojstna pravica. Vzemite si ju nazaj.

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina