Tridnevno izobraževanje “ŠOLA MISTERIJA” – NOVA SKUPINA

Ekskluzivno tridnevno izobraževanje ŠOLA MISTERIJA odpira svoja vrata za novo skupino že oktobra 2022!

“Ko se ti vse trenutno zavedanje obrne na glavo in sprejmeš kdo v resnici nisi, se ti razjasni ter razsvetli, kdo ti si. Hvaležna za mojo pot, po kateri hodim v Šoli Misterija.”
– U., večkratna udeleženka Šole Misterija

Sem Apolonia Galanti. V zadnjem desetletju sem se posvečala individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanju globine svojega poslanstva in vesolja. Imela sem priložnost razviti učinkovit in edinstven pristop, s katerim vas vodim in popeljem na pot samouresničitve in poslanstva.

Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Pristop in namen je, da vas vodim in usmerjam na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov.Instant poti do prebujenja in razsvetljenja nas spremljajo na vsakem koraku. Ponujajo se nam v knjigah, na družbenih omrežjih in s strani zagovornikov raznoraznih tehnik in pristopov. Katera pot je prava? Je razsvetljenje res le certifikat?

Bi se radi rešili oklepa zunanjih iluzij in omejujočih prepričanj ali pa se počutite poklicani rešiti kar cel svet? Že poznate svoje talente in sposobnosti, ki so vam dane kot rojstna pravica?

Instant poti do prebujenja in razsvetljenja nas spremljajo na vsakem koraku. Ponujajo se nam v knjigah, na družbenih omrežjih in s strani zagovornikov raznoraznih tehnik in pristopov. Katera pot je prava? Je razsvetljenje res le certifikat?

Popeljem vas po poti samozavedanja, samouresničitve in širitve zavesti v globine obstoja in kreacije. Na tridnevnem izobraževanju vam pomagam pri razrešitvi vseh predstav o duhovnosti in razsvetljenju, s katerimi vaša podzavest zastavlja meje mogočega. Misli ustvarjajo resničnost, ki je vaše ogledalo svetu.

Po iskanju rešitev zunaj sebe, tako v knjigah, na raznih obredih, preko raznih tehnik, preko bližnjic, preko novodobnih odrešenikov sem v šoli Misterija prišla do najpomembnejšega ključa. Vse odgovore na vprašanja imamo v sebi. Samo poslušati se moraš. Pomembno pa je, da prvo odstraniš vse, kar nisi, vse vzorce, vse blokade, vse predstave, ki smo jih použili preko družbe ali družine.”
– J., večkratna udeleženka Šole Misterija

Ključ do vsega se skriva v vas. Šola Misterija, tridnevno izobraževanje v objemu kraškega podeželja, z mesecem oktobrom odpira vrata tudi vam. Prijave za novo skupino so odprte že danes.

Če začutiš klic, se nam pridruži.

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja ali niste prepričani, ali je izobraževanje primerno za vas, sva vam na voljo prek tega e-mail naslova ali telefona Apolonia (070 271 888) in Tjaša (031 856 139).

“Na delavnicah spoznavamo sebe, predvsem sliko tega, kar misliš da si, kaj želiš biti ter kaj v resnici si in kako to kažemo svetu. Spoznavamo svoj “igralski talent” v življenju, svojem v povezavi z drugimi. Plast  za plastjo razkrivamo stvari, ki so nam samoumevne, pa vendar nas držijo v nekem precepu tradicije in dediščine. Priporočam za vse, ki so pripravljeni poslušati in slišati sebe.”
– J., večkratna udeleženka Šole Misterija

Kdaj?
Od petka, 21. oktobra, do nedelje, 23. oktobra 2022.
Začetek izobraževanja je okoli 14. ure, priporočen prihod na lokacijo med 12. in 13. uro.

Kje?
Idilična kraška hiška Ana Pravca v Senožečah.

Prispevek: 310 eur

Prispevek vključuje vse aktivnosti po programu, dve nočitvi in vse obroke v času
izobraževanja.

Prijave na dogodek so odprte do 17.10.2022 oz. do zapolnitve mest. Prijavite se z
odgovorom na spodnji obrazec.

Pozdravljam božanstvo v tebi,

Apolonia Galanti

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina