Tridnevno izobraževanje “ŠOLA MISTERIJA”

Vabilo na ekskluzivno tridnevno izobraževanje “ŠOLA MISTERIJA”

Prijave na drugo Šolo Misterija so odprte. Pred vami je nova priložnost za popotovanje v notrajnost, v globino svoje večplastne zavesti in raziskovanje skrivnosti svojega obstoja.

Na majski Šoli Misterija se za nekaj dni odmaknemo stran od distrakcij zunanjega sveta, v idilično naravo in tišino kraškega podeželja. Se čutite poklicani za globoko duhovno izkušnjo?
Je Mojster v vas pripravljen, da se vam razkrije?

Apolonia je svoje sposobnosti razvijala skozi dolgoletne izkušnje dela z nosilci luči in raziskovanje modrosti svoje zavesti in vesolja. Življenjske in duhovne preizkušnje so tudi njo peljale po poti ozaveščanja strahov, dvomov in vzorcev tisočerih inkarnacij, preizkušanja raznoraznih tehnik in pristopov – vse do osvoboditve in navsezadnje tudi razsvetljenja.

Če se počutite poklicani – ne odlašajte! Število udeležencev je zaradi načina dela tudi tokrat omejeno. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja ali niste prepričani, da je izobraževanje primerno za vas, sva vam na voljo za vprašanja ali pogovor prek e-mail naslova info@apolonia.si ali telefona Apolonia, izvajalka dogodka (070 271 888) in Tjaša, organizatorka (031 856 139).

Kdaj?

Od petka, 13. maja, do nedelje, 15. maja 2022.

Začetek izobraževanja je okoli 14. ure, priporočamo prihod na lokacijo med 12. in 13. uro.

Kje?

Kraška počitniška hiša Ana Pravca v Senožečah.

Prispevek: 290 eur

Prispevek vključuje vse aktivnosti po programu, dve nočitvi in vse obroke v času izobraževanja.

Prijave na dogodek so odprte do 09.05.2022 oz. do zapolnitve mest. Prijavite se z odgovorom na info@apolonia.si ali preko obrazca spodaj.

Apolonia Galanti

Luč in ljubezen sta vaša rojstna pravica. Vzemite si ju nazaj.

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina