U.S. podeli svoje izkušnje

Vseskozi raznih delavnic (duhovnosti) spoznavanja sebe, med drugim vodene meditacije, izkušanja psihadelikov, astrologija, vedeževanje, razni psihologi in še kaj ☺ ta izkušanja od enega do drugega, da le ugotovim zakaj se počutim nesproščeno, nemirno, od kje izvira ta strah pred prihodnostjo, jeza, tesnoba, žalost, razočaranje in večna vprašanja zakaj se vse to dogaja meni in kaj delam narobe, da me življenje izkuša na tak način. Zakaj ne morem normalno živeti biti srečna, radostna, sproščena, nasmejana, uspešna,…Večno iskanje nekih rešitev, da bi se le osvobodila vse te utesnjenosti. Za nekaj časa po vsem tem sem se res, ampak se je hitro vse vrnilo na staro mesto, še slabše izkušnje v zunanjem svetu, v odnosih, na poslovnem področju in interakcijami z raznimi vodilnimi delavnic. 

Danes sem tukaj, popolnoma druga z drugo perspektivo na celotno dogajanje v moji globini notranjosti. Vse to zgoraj našteto, je pripeljalo do mojega vstopa šole Mistike in Misterija. Na začetku mi je vseskozi nek notranji glas govoril: pa sem spet najdla neko »sekto«. Spomnim se prvih besed od Apolonie na enem izmed predavanj: od mene ne pričakujte, da vam bom dala odgovore, vsi odgovori so v vas, začnite iskati sami pri sebi. Ne zanašajte se name. Preko delavnic sem spoznala, da sem si vsa »nižja stanja« zavesti ustvarila sama, kako sem rešitev iskala zunaj sebe. Vmes sem se tudi vrnila nazaj na par delavnic in kaj hitro ugotovila kam vse zgoraj našteto pelje. V totalno zmedo, da na koncu dejansko več neveš kdo ti v resnici si in kako hitro en drugemu na energetskem nivoju nalagamo »kramo«. 

Velikokrat je bil prisoten tudi ego, vsa zanikanja, da to nisem jaz so postala čedalje bolj glasna dokler nisem spustila dva ključna dejavnika za vse to kar se je dogajalo zv meni in to sta bila kontrola in nadzor. Nadzirala sem vse kar sem poznala in kontrolirala vse to kar nisem poznala.

Zdaj na vse to gledam drugače, občutim bistveno razliko v dojemanju vsega kar je očem skrito in nevidno. Vsak trenutek si dovolim bolj in bolj spoznavati globine sebe, z vsem kar je v meni in kar obstaja. Kar so meni delavnice največ dale je osvoboditev kontrole, navezanosti na materialni svet in nadzor nad dogodki, situacijami, odnosih,… Ko sem vse to spustila (ni šlo čez noč) so se v mojem življenju začeli dogajati čudeži. V moje življenje so vstopili čisto novi igralci moje igre življenja. Pričela sem opažati, da se z vsakim dnem bolj in bolj zavedam kako izginja vsa moja navezanost na zunanji svet in kako se čedalje bolj in bolj harmonizira moja notranjost. 

Hvala vsakemu posamezniku Mistike, brez vas jaz ne bi bila tukaj kjer sem zdaj. 

Največja zahvala, gre tebi draga Apolonia, ker nas nesebično vodiš na naših poteh življenja na poti domov, domov v našo notranjost. Hvala, ker prenašaš vso znanje, videnja in vedenja na nas in nas usmerjaš  kako vse tisto kar iščemo zunaj nas, najdemo v nas samih. Verjamem, da moja pot tukaj na poti Mistike še ni končana. 

Hvala, ker si me izbrala za svojo učenko. Do naslednjič. 

U.S.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja