Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brezpogojno dajanje | 5.4.2024 ob 19h

5 aprila@19:00 - 20:30

€10

V petek, 5. 4. 2024, ob 19. uri ste vabljeni na interaktivno petkovo Potovalnico zavestnega delovanja z naslovom Brezpogojno dajanje«.

Aprila začenjamo nov sklop petkovih potovalnic z naslovom: »Brezpogojno dajanje«.

Brezpogojno dajanje je dajanje brez pričakovanja kakršnegakoli povračila, nagrade ali koristi v zameno. V svojem bistvu je to dejanje ljubezni, ki izvira iz globin naše duše in se širi v zunanji svet, ne glede na to, ali smo deležni zahvale ali pozornosti. Je kot izvir življenja, ki neizmerno teče skozi nas, ne da bi pričakoval karkoli v zameno. Je kot sprejemanje blagoslovov narave; sončnih žarkov, ki osvetljujejo zemljo ali dežnih kapelj, ki negujejo rastline, ne da bi pričakovali hvaležnost.

Z brezpogojnim dajanjem se povežemo s čisto esenco svojega bitja. Odpiramo se toku univerzalne energije, ki prehaja skozi nas in bogati tako naše življenje kot življenje drugih. Vodi nas h globljemu razumevanju sebe in sveta okoli nas. Prav tako nas povezuje z vsemi živimi bitji in celotnim stvarstvom, saj razumemo, da smo vsi del istega univerzuma.

Če te zanima še več, si vabljen na interaktivno petkovo potovalnico, kjer lahko sodeluješ, deliš svoje izkušnje ali le poslušaš. Vsak petek malo drugače. Tema ostaja ista, vsebina se spreminja.

Kdaj?

V petek, 5. 4. 2024, ob 19. uri.

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Vaš prispevek: 10 €.

Predhodne prijave na 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐚𝐩𝐨𝐥𝐨𝐧𝐢𝐚.𝐬𝐢 ali 070 271 888.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

_____

Moje delo:

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih se posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi, ki jih vodim in usmerjam pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Ker se rada učim iz življenja in svojega notranjega sveta, globine spoznanja, znanja izkušnje delim z drugimi.

Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do globine, širine in višine zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v nas.

Details

Date:
5 aprila
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
€10
Event Categories:
,