Zdravo

Apolonia Galanti

(Jaz) sem

Pot do spoznanja sebe

Sem Apolonia Galanti. Moje poslanstvo in navdih sta v raziskovanju skrivnosti globin vesolja, zavesti in kreacije.

Na svoji poti premnogih preizkušenj in dolgoletnega dela z ljudmi sem preizkusila nemalo tehnik in pristopov – kar me je vodilo do spoznanja, da koncept univerzalnega pristopa ne obstaja. 

S pomočjo jasnega uvida in sprejemanja vsakega človeka kot edinstveno celoto vas vodim skozi ozaveščanje in razreševanje vzorcev, programov in ujetosti v identitete in prepričanja, ki ljudi včasih spremljajo več desetletij ali celo inkarnacij.

Vlogo vodnika in svetovalca mi zaupajo ljudje različnih duhovnih in verskih prepričanj, zanimanj in življenjskih poti. Vsako srečanje in vsaka situacija je edinstvena, od razreševanja potlačenih travm in čustev do poti k razsvetljenju.
Vendar prav vsako vodi enaka rdeča nit – spoštovanje in zaupanje, ki ga imam v vas in vaše sposobnosti. 

Nisem niti bioenergetik niti napovedovalka prihodnosti. Osebna in duhovna rast, ki jo doživite na najinih individualnih srečanjih ali skupinskih izobraževanjih, je samo vaša. Je vaša odločitev, ozaveščenje in odgovornost.

Moj namen in poslanstvo je, da vam pomagam odkleniti novo raven zavesti in delovanja – raven, na kateri ste kreator svojega življenja in okoliščin, ne njihova žrtev.

Z odkrivanjem sebe sem prišla do modrosti, ki sem jih redno prenašala v prakso.

Preko prakse in meditacije sem iznašla načine, kako pomagati ljudem na čim bolj učinkovit način na različnih življenjskih področjih.

Od leta 2010 sem profesionalno začela pomagati ljudem, kako razumeti življenje in svoj notranji svet. Poti so me vodila tudi k različnim učiteljem, ki so dopolnjevali moja razkritja in mi pomagali sestaviti delčke moje modrosti v celoto.

Prišla sem do spoznanja, da so vsi procesi plod preteklosti in so globoko zakoreninjeni v nas, nekateri celo do te mere, da se jih niti ne zavedamo, kaj šele opazimo. Tisti, ki se jih zavedamo pa smo pogosto interpretirali po svoje in to povsem drugače, kot so se v resnici zgodili.

Posledica tega so bolečine in rane na nezavednem nivoju, ki jih zadajamo sebi, svojim bližnjim ter okolici, odvijajo pa se tako v zasebnem kot poslovnem okolju.

Moje delo

Vodim vas do preobrazbe, svobode in kreiranju vaše prihodnosti, da postanete in ste brezmejni, kjerkoli si to želite.

ČUSTVA

Čustva so namreč kompas našega življenja

Osvoboditev

Skozi seanso pomagam prepoznati, kako našo sedanjost in prihodnost kreirajo miselni procesi, programi, vzorci in prepričanja, ki se deloma odvijajo na zavednem, večji del pa na nezavednem nivoju. To omogoča osvoboditev od negativnih vzorcev, razmišljanj in čustvenih nabojev.

Ozaveščanje

Ko ljudje, prepoznajo, ozavestijo in razumejo dele, ki jih v sebi vztrajno zavračajo, lahko spremenijo smer svojega bivanja, prepričanja in delovanja. Pri tem se pogosto odkrijejo in razkrijejo skriti potenciali, ki zaradi takih ali drugačnih vzrokov prej niso bili dostopni. To nam spremeni življenje na bolje, ter nam omogoča biti in živeti v sedanjem trenutku.​

Čustva

Naša čustva in bolečine niso nepotrebna nadloga, ampak so tukaj, da nam predajo sporočilo in nas nečesa naučijo. Radi jih sicer delimo v pozitivna in negativna, a ta delitev ni najbolj smotrna, saj nam negativna čustva služijo enako dobro kot pozitivna, ker prav tako signalizirajo naše občutke in odzive na okolico.

Sčasoma sem izpopolnila svoje veščine za delo s podjetji in poslovneži, katerim pomagam odkrivati potenciale za poslovni razvoj.

Sodelovanje tudi s podjetji