Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Enost celote naše Biti” 

28/07/2023@19:00 - 20:30

V petek, 28. 7. 2023, ob 19. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “Enost celote naše Biti”

Po kratkem oddihu se začenja nov sklop predavanj z naslovom: »Enost celote naše Biti«.

Ko smo popolnoma prisotni v svojem življenju, smo zavedni sebe in svojih dejanj, kar pomeni, da se zavedamo svojih misli, čustev in občutkov ter jih sprejemamo brez obsojanja ali zanikanja smo v enosti celote naše Biti. Biti v enosti celote naše Biti pomeni tudi, da smo uravnoteženi na vseh ravneh svojega obstoja, fizično, čustveno, mentalno in duhovno.

Ko se resnično poslušamo in slišimo sebe, smo bolj prisotni v svojem življenju. Sprejemanje odgovornosti za svoje življenje. Sprejemanje, za kaj in koga prevzemamo odgovornost, nas osvobaja omejitev, ki smo si jih postavili in nam omogoča, da se izrazimo na način, ki je naš. Takrat nas vidijo in slišijo tudi drugi.
Vsak posameznik je edinstven in ima svojo edinstveno pot in razumevanje, zato je pomembna povezanost s svojim resničnim notranjim bistvom na način, ki je zanj najbolj smiseln in pomemben.

Z ozaveščanjem in sprejemanjem celotne biti se lahko razvijamo, rastemo in preobražamo na poti do svojega izpolnjujočega življenja.

Ste se pripravljeni poglobiti vase, da odkrijete in raziščete svojo notranjost, da se zaveste svojih potencialov in vseh omejitev? Vas vabim na interaktivno petkovo predavanje, kjer lahko sodelujete, delite svoje izkušnje ali le poslušate. Vsak petek malo drugače, Tema ostaja ista, vsebina se spreminja.

Kdaj?
V petek, 28. 7. 2023, ob 19. uri.
Kje?
Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.
Vaš prispevek: 10 €.
Predhodne prijave na info@apolonia.si ali 070 271 888.
Pozdravljam božanstvo v vas,
Apolonia Galanti
_____
Moje delo:
Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih se posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi, ki jih vodim, usmerjam in usposabljam ter sem jim mentor pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Ker se rada učim iz življenja in raziskujem notranji svet ter svoje spoznanje, znanje in izkušnje delim z drugimi, jih o tem poučujem in sem njihov mentor za boljše, kakovostnejše bivanje in življenje.
Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v vas.

Details

Date:
28/07/2023
Time:
19:00 - 20:30
Event Category: