Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Šola mistike – Neizražena potencialna energija | 12.-14.1.2024

12 januarja@14:00 - 14 januarja@18:00

€310

Vabljeni ste v Šolo Mistike – Neizražena potencialna energija, ki je tokrat v Zgornji Savinjski dolini.

V Šoli Mistike se razkrivajo in odkrivajo skrivnost božanskega vzorca, ki se skriva v nas samih. Zakopan v globinah podzavesti in zapisan v spominskih celicah. Njegov odsev v zunanjem svetu se razkrije v interakciji z drugimi ljudmi. Nezavedne in speče energija v naših čustvih, ki povzročajo zastoj ali oviro v življenju, je dobro preobraziti, očistiti in ozavestiti. S tem življenje postaja bogatejše in kakovostnejše na vseh življenjskih področjih.

V globini človeka spi neizražena potencialna energija, ki čaka, da se prebudi in izrazi svojo moč skozi edinstveno poslanstvo vsakega posameznika. Ko posameznik začuti klic svoje duše in se poveže s svojim resničnim poslanstvom, se začne proces prebujanja in duhovne preobrazbe. Nastane aktivacija spečih potencialov, sprošča se neizražena potencialna energija, ki izvira iz božanske moči samega bistva posameznika. Je izraz duše, ki je končno našla svoj glas in začela vibrirati v harmoniji z univerzalno energijo.

S prebujanjem duše se neizražena potencialna energija spremeni v aktivno, ustvarjalno moč. Posameznik postane sooblikovalec lastne svobodne volje, saj izraža svojo avtentičnost ter del večjega plesa univerzuma. To potovanje presega zgolj materialni svet, saj se odvija na globljem, duhovnem nivoju, kjer se sreča posameznikova duša s kolektivno zavestjo. Začnemo razumevati, da smo vsi povezani, da smo del večjega namena in da vsak naš korak pušča sledi v samem človeškem obstoju.

Izkušnja PG v Šoli Mistike – Srečanje z dušo: » Vsaka delavnica je posebna. Ta je bila posebej transformativna. Ozavestila sem kdo mi jemlje energijo in tudi komu jo jaz. Sem lažja, čutim sebe in svoje telo. Osvobodila sem se nemira in določenega strahu. Sem v svojem stebru, v miru in tišini…. Opazujem življenje. Čustva in zavedanje so intenzivni. Apolonia nas vodi in usmerja, sami pa razrešujemo svoje skrivnosti. Priporočam vsakemu, ki si želi duhovno rasti.«

Ali v svojem življenju zaznavaš, čutiš, da nekaj ni čisto tako, kot si zamisliš in iščeš pravi smisel življenja in svojo pot? Pridruži se na potovanju globokih duhovnih spoznanj in odkrivanja neizmernega potenciala, ki presega vsakdanjo resničnost.

Kdaj?

Od 12. 1. 2024 do 14. 1. 2024.

Kje?

Savinjska, Gornji Grad, Koča pod Lipo s savno.

Prijave so odprte do 10. 1. 2024 oziroma do zapolnitve mest. Prijavo pošljite na elektronski naslov: info@apolonia.si.

Prispevek: 310 eur.

Prispevek vključuje vse aktivnosti po programu, dve nočitvi in vse obroke prehrane.

Če imate kakršnakoli vprašanja sva vam na voljo prek tega e-mail naslova ali telefona Apolonia (070 271 888) in Jasna (040 671 655). Več informacij o ostalih dogodkih si lahko ogledate na spletni strani.

Blagoslavljam vsak tvoj dan,

Apolonia Galanti

Podrobnosti

Začetek:
12 januarja@14:00
Zaključek:
14 januarja@18:00
Cena:
€310
Kategorija Dogodek: