“Da spoznaš druge, moraš najprej spoznati sebe”

V petek, 28. 4. 2023, ob 19. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “Da spoznaš druge, moraš najprej spoznati sebe”

Z mesecem aprilom se začenja nov sklop predavanj z naslovom: »Da spoznaš druge, moraš najprej spoznati sebe.«

Kolikokrat ste slišali izrek: »Spoznaj samega sebe«. Ali veste, da je bil zapisan že na pročelju Apolonovega templja v Delfih, ki je ob vhodu pozdravil obiskovalce in je tako starejši od zgodovine filozofije. Izrek ima star izvor in združuje izvor originalnega, spontanega in božanskega navdiha.

Ko se človek poglobi sam vase, ko pogleda čez vse plasti, ki se izražajo kot vzorci, prepričanja in programi, spozna samega sebe v svojem najglobljem bistvu. Takrat je v središču svoje biti. Takrat najde v sebi vir ljubezni, sreče, radosti, varnosti. Njegova uravnovešena notranjost se odraža v zunanjosti in lahko igra igro svojega življenja. In šele, ko človek spozna sebe, lahko spozna druge.

Če se želite spoznati v svojem najglobljem bistvu, se nam pridružite na predavanju, ki je interaktivno in vsakič malo drugačno. Izbira je vedno vaša, lahko sodelujete, delite svoje izkušnje ali le poslušate.

Kdaj?

V petek, 28. aprila 2023, ob 19. uri.

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Vaš prispevek: 10 €.

Predhodne prijave na info.apolonia.galanti@gmail.com, z sms sporočilom: prijava na petkovo predavanje “Da spoznaš druge, moraš najprej spoznati sebe”preko telefonske številke 070 271 888 ali na povezavi tukaj.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

 

Moje delo:

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih se posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi, ki jih vodim, usmerjam in usposabljam ter sem jim mentor pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Ker se rada učim iz življenja in raziskujem notranji svet ter svoje spoznanje, znanje in izkušnje delim z drugimi, jih o tem poučujem in sem njihov mentor za boljše, kakovostnejše bivanje in življenje.

Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v vas.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja