Odkrivanje lastne vrednosti in zaupanje v lastno vrednost | 3.11. ob 18h

V petek, 3. 11. 2023ob 18. uri ste vabljeni na interaktivno predavanje “Odkrivanje lastne vrednosti in zaupanje v lastno vrednost“.

Ko se zjutraj pogledate v ogledalo, kaj vidite? Je to oseba, ki ji zaupate in verjamete? Včasih nas lahko glas v naši glavi zavaja, kritizira ali dvomi in to je tisti glas, ki nas ovira na naši poti. Toda, ali ste že kdaj prisluhnili glasu, ki je globoko v vas, glasu vaše duše? Ta glas govori o vaši pravi vrednosti, o vaši edinstvenosti, o vaši notranji moči. Ste se pripravljeni poglobiti vase in prisluhniti temu tišjemu, a bolj resničnemu glasu.

Lastna vrednost je nekaj, kar se ne da izmeriti ali oceniti. Ne da se meriti z zunanjimi dosežki ali z materialnimi stvarmi. To je notranji občutek, ki ga nosimo v sebi. Kako se »vidimo«, kako se počutimo v lastni koži, kako dojemamo sebe kot osebo. Vsak posameznik ima svojo edinstveno vrednost, ki je dragocena in neprecenljiva. A zaupanje v lastno vrednost ni samoumevno. Gre za zaupanje samemu sebi, v svoje talente, svoje sposobnosti, svojo notranjo moč. To je prepričanje, da zmorete doseči vse, kar si zastavite.

Lastna vrednost in zaupanje vanjo tako nista le zunanji videz, s katerim se predstavljamo svetu. Sta globoka notranja procesa. Potovanje v svoje globine nam omogoča, da najdemo pravo resnico o sebi. In da bi dosegli to pravo resnico, se moramo soočiti s svojo praznino in s tistimi ovirami, ki smo jih postavili okoli te praznine. Praznina ni nekaj, kar bi se morali bati; je prostor miru, tišine, uravnoteženosti, delovanja. In ko se dotaknemo svoje praznine, lahko začnemo polniti ta prostor s kreativnostjo, harmonijo in živeti izpolnjeno, avtentično in radostno življenje. Pustimo, da nas vodijo globine naše duše in nas popeljejo do resnice o sebi.

Če te zanima še več, si vabljen na interaktivno petkovo predavanje, kjer lahko sodeluješ, deliš svoje izkušnje ali le poslušaš. Vsak petek malo drugače. Tema ostaja ista, vsebina se spreminja.

Kdaj?

V petek, 3. 11. 2023, ob 18. uri.

Kje?

Kersnikova ulica 5 A, 1000 Ljubljana.

Vaš prispevek: 10 €.

Predhodne prijave na info@apolonia.si ali 070 271 888.

Pozdravljam božanstvo v vas,

Apolonia Galanti

_____

Moje delo:

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih se posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi, ki jih vodim, usmerjam in usposabljam ter sem jim mentor pri raziskovanju globin našega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Ker se rada učim iz življenja in raziskujem notranji svet ter svoje spoznanje, znanje in izkušnje delim z drugimi, jih o tem poučujem in sem njihov mentor za boljše, kakovostnejše bivanje in življenje.

Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja