“ŠOLA MISTERIJA”

V Šoli misterija odkrivamo skrivnosti življenja, sestavljamo sestavljanko vseh aspektov sebe in svojega življenja, svojega poslanstva in namena, razsvetljujemo skrite pojave v nas samih, nezavednega, vzrok določenih dogodkov v svojih življenjih ter razkrivamo talente in sposobnosti.
Vsak ima svojo unikatno pot. In ta pot je sestavljena iz neskončno možnosti. Vsak ima svoje poslanstvo in resnično izpolnjenost prinese izpolnjevanje poslanstva, zaradi katerega smo tudi tukaj in zdaj. Življenjsko poslanstvo nas uresniči. A uresničitev je mogoča preko samo osvoboditve in razkritja samega sebe. Si se pripravljen razkriti? Si priznati, kdo v resnici si. Ali veš, kdo si?
Vsak ima svojo veličino dušnega potenciala in talente. Nekateri talenti so vidni, druge je treba razkriti, zbuditi. Sedaj je trenutek, ko se veličina dušnega potenciala prebuja in se želi izraziti-razkriti.
Če začutite klic in ste pripravljeni hoditi po svoji poti z vedenjem, zavedanjem in zaupanjem vase, v svoje poslanstvo in talente ter poslušati svoje srce, se nam pridružite. Skupaj, a vseeno vsak zase, se bomo podali na pot v neznano. V misterij, v ekspanzijo, v temo. A kot pravi citat Dostojevskega: »Temnejša, kot je noč, svetlejše so zvezde.«

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih sem se posvečala individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanju globine svojega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Preko učinkovitega in edinstvenega pristopa vas vodim in popeljem na pot samouresničitve in poslanstva. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti, in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Vodim in usmerjam vas na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Ključ do vsega se skriva v vas.

Kdaj?
Od 24. 3. 2023 do 26. 3. 2023.
Kje?
Kraška počitniška hiša Ana Prevca v Senožečah.
Prijave so odprte do 20. 3. 2023 oziroma do zapolnitve mest. Prijavite se z odgovorom na ta e-mail ali preko obrazca na spletni strani www.apolonia.si.
Prispevek: 310 eur.
Prispevek vključuje vse aktivnosti po programu, dve nočitvi in vse obroke.

Če imate kakršnakoli vprašanja sva vam na voljo prek tega e-mail naslova ali telefona Apolonia (070 271 888) in Jasna (040 671 655). Več informacij o ostalih dogodkih si lahko ogledate na spletni strani.

Pozdravljam božanstvo v tebi.

Mnenja udeležencev šole Misterij: 

“Na delavnicah spoznavamo sebe, predvsem sliko tega, kar misliš, da si, kaj želiš biti ter kaj v resnici si in kako to kažemo svetu. Spoznavamo svoj “igralski talent” v življenju, svojem v povezavi z drugimi.
Plast za plastjo razkrivamo stvari, ki so nam samoumevne, pa vendar nas držijo v nekem precepu tradicije in dediščine.
Priporočam za vse, ki so pripravljeni poslušati in slišati sebe.”
J., večkratna udeleženka Šole misterija

“Ko se ti vse trenutno zavedanje obrne na glavo in sprejmeš kdo v resnici nisi, se ti razjasni ter razsvetli, kdo ti si. Hvaležna za mojo pot, po kateri hodim v Šoli misterija.”

U., večkratna udeleženka Šole misterija

“Po iskanju rešitev zunaj sebe, tako v knjigah, na raznih obredih, preko raznih tehnik, preko bližnjic, preko novodobnih odrešenikov sem v Šoli misterija prišla do najpomembnejšega ključa. Vse odgovore na vprašanja imamo v sebi. Samo poslušati se moraš. Pomembno pa je, da prvo odstraniš vse, kar nisi, vse vzorce, vse blokade, vse predstave, ki smo jih použili preko družbe ali družine.”

J., večkratna udeleženka Šole misterija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *