ŠOLA MISTERIJA

ŠOLA MISTERIJA odpira svoja vrata za novo skupino v mesecu februarju 2023, prijave potekajo že sedaj!

“Ko se ti vse trenutno zavedanje obrne na glavo in sprejmeš kdo v resnici nisi, se ti razjasni ter razsvetli, kdo ti si. Hvaležna za mojo pot, po kateri hodim v Šoli Misterija.”
– U., večkratna udeleženka Šole Misterija

Se kdaj sprašujete, zakaj se vam dogajajo določene stvari, zakaj ljudje prihajajo in odhajajo iz vašega
življenja? Zakaj se vam določeni dogodki vedno znova in znova ponavljajo? Zakaj ravnate na določen način v določenih situacijah? Kaj je sploh namen in smisel življenja? Kaj je vaše poslanstvo in kaj sploh je poslanstvo? Kaj je razsvetljenje in kako ga doseči? Mislite, da je življenje velik, globok misterij? Skrivnost? Nedoumljivost? Odgovore na zgornja vprašanja in še veliko drugih lahko odkrijete v Šoli misterija, ki je več kot samo šola, je odkrivanje skrivnosti življenja, sestavljanje sestavljanke svojega poslanstva in namena.

Sem Apolonia Galanti. V zadnjih dvanajstih letih sem se posvečala individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanju globine svojega poslanstva in brezmejnosti vesolja. Preko učinkovitega in edinstvenega pristopa vas vodim in popeljem na pot samouresničitve in poslanstva.

Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti in, da podam odgovore na vsa vaša vprašanja.

Vodim in usmerjam vas na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kaj rabite in kaj ne, in se osvobodili omejujočih vzorcev, blokad, struktur in vplivov. Ključ do vsega se skriva v vas.

Šolo misterija sestavlja več tridnevnih sklopov, ki potekajo v mirnem okolju od petka do nedelje. V šoli se razkrivajo talenti in sposobnosti. Razsvetljujejo se skriti pojavi v nas samih in so vzrok določenih dogodkov v naših življenjih. Z mesecem februarjem šola odpira vrata novi skupini. Če začutite klic in ste pripravljeni igrati igro svojega življenja, ugotoviti, kdo ste in kdo niste, se nam pridružite.

”Po iskanju rešitev zunaj sebe, tako v knjigah, na raznih obredih, preko raznih tehnik, preko bližnjic, preko novodobnih odrešenikov sem v šoli Misterija prišla do najpomembnejšega ključa. Vse odgovore na vprašanja imamo v sebi. Samo poslušati se moraš. Pomembno pa je, da prvo odstraniš vse, kar nisi, vse vzorce, vse blokade, vse predstave, ki smo jih použili preko družbe ali družine.”
– J., večkratna udeleženka Šole Misterija

Kraj in datum:
24.02 do 26.02. Lokacijo sporočimo po zaključku prijav.

Prijave so odprte do 15. 02. 2023 oziroma do zapolnitve mest. Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca.

Prispevek: 310 eur. Prispevek vključuje vse aktivnosti po programu, dve nočitvi in vse obroke.

Če imate kakršnakoli vprašanja sva vam na voljo prek tega e-mail naslova ali telefona Apolonia (070 271 888) in Jasna (040 671 655). Več informacij o ostalih dogodkih si lahko ogledate tukaj.

“Na delavnicah spoznavamo sebe, predvsem sliko tega, kar misliš da si, kaj želiš biti ter kaj v resnici si in kako to kažemo svetu. Spoznavamo svoj “igralski talent” v življenju, svojem v povezavi z drugimi. Plast  za plastjo razkrivamo stvari, ki so nam samoumevne, pa vendar nas držijo v nekem precepu tradicije in dediščine. Priporočam za vse, ki so pripravljeni poslušati in slišati sebe.”
– J., večkratna udeleženka Šole Misterija

Pozdravljam božanstvo v tebi,

Apolonia Galanti

Facebook | Instagram | Apolonia.si

Facebook skupina