Izkušnje iz potovalnic

Na tej delavnici sem prišla do svojega bistva, sprejela svoje bistvo. Spoznala sem sebe, se združila s seboj, s svojo dušo. Spoznala sem svoje čute, zaznave, način svojega delovanja. Spoznala sem, kaj je zame res pomembno v tem trenutku in kako delovati v skladu s tem, biti usklajen s svojo dušo. V tem stanju je vse lahkotno in pretočno, vse je skladno in sem v radosti in miru, zaupam in sem predana božanskem načrtu. I.I.


Prehod v novo življenjsko obdobje, razkrito z vsemi mogočnimi potenciali, sestavljeno z drobnimi koščki različnih umetnikov. Vsi za enega, eden za vse. Povezovanje enosti, svetlobe in radosti nas popelje do napredka in ustvarjalnosti potovanja v realnost.  Želva


Prebuditi notranjega otroka, svetlobo, ogenj in zavest.
Odprtje tretjega očesa, da poletiš do nebes. 
Izžarevaj mir, veselje in samozavest. 
Uporabi sveto moč združeno ustvarjaj.
Življenje krogotok zaznava, dvig vibracije in nova zavest. 
Odstrani to, kar ni združljivo s tabo in brez strahu podaj se na to pot. 
Kdorkoli jo prečka, spoznanja prinaša in rast, ki rodi v razcvet.
Spoštuje sebe in svoja spoznanja in življenje, da ti mnogo let, nov zalet.
Judita


Vikend delavnica, kjer sem spoznavala sama sebe, rušila trdovratne okove in prišla do »aha« uvida, da vse kar iščem navzven nosim znotraj sebe. Vse kar potrebujem sem celostna jaz ter gradnja odnosa in ljubezni do sebe. Hvaležna za Apolonio, celotno družbico in partnerju, ki me je z delavnico obdaril za praznik žena. 
Anita

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja